Despre noi
Reduceri la toată gama de betoane Mai ai la dispoziție
00:00:00
despre noi mobile

Despre noi

Prin intermediul proiectului ClicBeton, ne propunem să oferim clienților noștri o metodă online, rapidă și eficientă de a cumpăra beton de cea mai bună calitate pentru aplicații diverse.

ClicBeton este un proiect realizat de liderul mondial în industria construcțiilor, Holcim, filiala din România. Oferim cel mai bun raport calitate – preț, în funcție de ora la care ai nevoie de produs, și suntem mereu aproape de tine cu informații și sfaturi practice legate de betoane pe tot parcursul procesului de cumpărare, livrare și punere în operă.

despre noi
a-vec1

Construiești cu
beton de calitate de
la Holcim

a-vec2

Comanzi online,
simplu și rapid

a-vec3

Torni
betonul la fix

a-vec4

Construiești pentru
tine și familia ta

Betonul produs în fabricile Holcim România este livrat cu promptitudine și pus în operă în șantierul tău. În plus, beneficiezi și de suportul total al specialiștilor noștri în cazul în care ai nevoie. Dezvoltăm soluții inovatoare pentru construcții durabile și bazate pe economie circulară și urmărim scopul de a asigura soluții de construcții pentru oameni și pentru planetă.

Ne mândrim cu calitatea produselor noastre și tindem ca acestea să îmbunătățească în mod constant standardele de viață ale oamenilor. Suntem în căutarea provocărilor care să ne ghideze spre dezvoltarea unor pachete de soluții complete în domeniul rezidențial și în infrastructură, pentru clădiri de birouri și alte tipuri de construcții. Mereu atenți la impactul social pe care îl au structurile create cu produsele și soluțiile noastre, cu grijă pentru tine și pentru mediul înconjurător!

cards logo logo